Wie is Nienke Oort?

Ik ben nieuwsgierig maar dit wordt ingegeven door oprechte interesse. Doordat ik het naadje van de kous wil weten, stel ik net zo lang vragen tot ik alles begrijp. Dat is voor mijn sociale omgeving soms wat irritant, maar zakelijk gezien legt het mij geen windeieren. Met deze eigenschap weet ik het nieuws binnen een organisatie aan de oppervlakte te krijgen en door te dringen tot de kern. Vervolgens weet ik het dan ook nog duidelijk en fijn leesbaar op te schrijven. Best handig!

Efficiënt

Verder is geduld niet altijd mijn sterkste kant. Daarmee zit ik mezelf soms in de weg; mijn klanten plukken er de vruchten van. Ik rust namelijk niet voor ik al de benodigde informatie heb en ik een opdracht kan afronden. Dit maakt dat ik snel en efficiënt te werk ga.  

Dan is daar nog mijn fascinatie voor tekst. Ik vind het echt leuk om ingewikkelde kwesties begrijpelijk te maken. Dit kan betekenen dat de geïnterviewde iets tot in den treuren moet uitleggen, maar het resultaat is een tekst die de consument bereikt.

Nieuwsmaker

Ik mag zestien jaar ervaring bij De Telegraaf op mijn conto schrijven. Ik bepaalde welk persbericht de krant haalde. Hierdoor weet ik hoe nieuws moet worden aangeboden bij een redactie.

Dit pakketje maakt mij officieel een mediaconsulent, contentspecialist en tekstschrijver. Tel daarbij op dat ik de wereld van Google Analytics bijzonder fascinerend vind, dus kan ik ook nog de term SEO-specialist achter mijn naam plakken.

Maatschappelijk ondernemen

Het voelt voor mij goed om bezig te zijn met zaken die er toe doen. Vandaar mijn affiniteit met gezondheidszorg, onderwijs, woningcorporaties en dierenwelzijn.

 

Nienke Oort tekstschrijver SEO

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.