DIENSTEN

Tekstschrijver

Levering van tekst

Er moet een artikel voor een magazine geschreven worden. De layout van je website is klaar, maar nu de inhoud nog. Je hebt hulp nodig bij het schrijven van een branded content verhaal of een marketingtekst. Mijn kracht ligt vooral in het bereiken van de consument. Ik help je met het schrijven van teksten waarmee je je doel bereikt.

Workshops

Zelf bloggen | persbericht maken

Je kunt ook zelf leren waaraan een goede blog moet voldoen. Hoe zorg je dat mensen terugkomen om je volgende blog te lezen? Of leer in een actieve workshop hoe je een persbericht schrijft waar op de redactie ook echt iets mee gedaan wordt. Wat zijn de foefjes waardoor een redacteur besluit met je mailing aan de slag te gaan?

Trainingen

Goede relatie met media?

Ik kom graag één of meerdere training(en) geven aan de communicatieafdeling van jouw bedrijf. Ik leer de medewerkers een goede band op te bouwen met voor jouw bedrijf interessante media. Hoe denken journalisten en wat vinden zij nieuws? Een goede relatie helpt om nieuws gepubliceerd te krijgen. Ik maak elke training op maat.

KOSTEN

Tekst

 Mijn uurtarief is €75,- excl. btw. Ik maak van te voren een goede inschatting van de tijd die ik denk kwijt te zijn voor een opdracht; geen verrassingen achteraf. Bij grote opdrachten kan een korting gegeven worden.

 

Training | Workshop

Leer bloggen of persberichten schrijven

Mijn tarief voor workshops en trainingen is geheel afhankelijk van de duur, de hoeveelheid bijeenkomsten en het niveau. Alle trainingen worden afgestemd op de wensen van de klant.

Strippenkaart

Denk je gedurende een jaar meerdere kortere opdrachten te hebben, dan is de strippenkaart handig. Deze kost €675,- excl btw voor tien uur, je krijgt één uur cadeau. De strippenkaart is één jaar geldig. 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.