Vele handen maken licht werk

Iedereen heeft zijn eigen professie. Ik houd mij graag bezig met die van mijzelf: media-advies, media-trainingen, tekstschrijven en online content creëren. 

Maar soms wil een klant ook een professionele fotograaf, webbouwer of marketingkenner. In dat geval kan ik het complete pakket leveren, vanwege de samenwerking met de onderstaande partners:

Fotografie

De basisfotografie kan ik vaak zelf. Als er echter professioneel beeld verwacht wordt, vraag ik mijn oud-collega Caroline Vlietstra. Zij heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld als fotografe en weet haar passie voor mooi beeld prima over te brengen.

Wij hebben al samen gewerkt voor de Luxury Hospitality Group en wij verwachten nog vele opdrachten samen te gaan volbrengen.

www.carolinevlietstra.nl

Collega-tekstschrijver

Als een klus te groot is voor één persoon, betrek ik graag mijn oud-collega Daphne van Dijk van Van Dijk Communiceert bij een opdracht. 

Wij hebben jaren samengewerkt bij De Telegraaf en zij heeft dezelfde achtergrond als ik. Hierdoor zijn wij perfect op elkaar ingespeeld.

www.vandijkcommuniceert.nl

Websitebouwers

Teksten zijn ontzettend belangrijk voor je website, maar om die teksten te kunnen plaatsen, heb je wel eerst een stevig en mooi platform nodig.

Voor WP Handleiding, onderdeel van WP Masters, blog ik persoonlijke titel over het bouwen van een website in WordPress. Dit is een bedrijf dat veel kennis in huis heeft voor wat betreft het bouwen van professionele sites.

Ook heb ik een samenwerking met Webconstruct. Ik heb een korte lijn met deze webbouwer, waardoor vormgeving, SEO en fijn lezende teksten feilloos op elkaar afgestemd worden. Wij hebben samen ondermeer de website van restaurant La Galera gemaakt.

www.wpmasters.nl

www.myownwebsite.nl

Marketing

Om een goed marketingplan te kunnen schrijven heb je iemand nodig die affiniteit heeft voor het onderwerp. 

Ik heb daarom contact met meerdere marketingspecialisten die mij bij kunnen staan in het creëren van een marketingplan dat aanslaat en werkt.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.