Veterinair Specialistisch Centrum De Wagenrenk

Bij een specialistisch dierenziekenhuis komen bijzondere gevallen. Soms heel ernstig, soms goed te behandelen. Maar een dier komt pas bij een specialist als een eerstelijns dierenarts het probleem niet op kan lossen.

Dat betekent dat de specialisten die hier werken enorm veel extra kennis hebben, prachtig mooie succesverhalen kunne vertellen en trends spotten. Hierover zijn mooie, functionele blogs te maken, die altijd uniek en bijzonder zijn omdat de specialist zijn of haar persoonlijke verhaal vertelt.

Vertrouwen

Met die persoonlijke ervaringen worden direct de (toekomstige) cliënten bediend: op de website komt namelijk automatisch een databank van interessante informatie te staan. Hiermee bedien je niet alleen je cliënt, je bouwt ook een vertrouwensband op. Door te bloggen over gebeurtenissen in de praktijk, geef je openheid. En met openheid ontstaat vertrouwen.

Om het de specialisten zo eenvoudig mogelijk te maken, maak ik telefonisch een afspraak voor een interview. Dit werk ik vervolgens uit tot een fijn leesbare en begrijpelijke blog. op deze manier kost het de specialist weinig tijd en verschijnen de blogs in één en dezelfde schrijfstijl.

Zie hier de blogs die ik geschreven heb voor De Wagenrenk: Wagenrenkblogs

Ook geïnteresseerd in functionele blogs op je site? Neem dan contact op via onderstaande knop!

 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.