WP Handleiding

Voor de website WP Handleiding, de enige Nederlandstalige handleiding voor websites bouwen in WordPress, blog ik op persoonlijke titel over het leren omgaan met WP. 

Wekelijks beschrijf ik mijn beslommeringen over het opbouwen, verbeteren, bijhouden van mijn eigen site; tegen welke problemen loop ik aan, wat gaat er mis en hoe los ik dat dan weer op?

Bloggen zorgt voor klantenbinding

De blog ‘Nienke’s website’ voor WP Handleiding wordt gewaardeerd.

Het is een van de best gelezen blogs op de site met de laagste bouncerate (pagina’s waar mensen niet vinden wat ze zoeken en snel weer weggaan). Dit betekent dat de tekst gewaardeerd wordt en over het algemeen uitgelezen wordt. Bezoekers vinden het dus vermakelijk: een cadeautje aan de bezoeker.

Vertrouwen

Je creëert er goodwill mee bij je bezoeker. Hij of zij krijgt vertrouwen in het product en zal ook eerder geneigd zijn een conversie (aankoop, afname van een dienst) bij jou te doen. Dit is wat blogs en fijn leesbare teksten doen voor je site, voor je bedrijf. Het helpt je een band op te bouwen met je potentiële klant.

Wil je weten of ik voor jou ook een blog kan maken waarmee je je doelgroep bereikt? Klik dan op onderstaande contactknop.

Daarnaast voorzie ik WP Handleiding ook van media-advies. Zo hebben we samen een persbericht gemaakt dat onder meer is opgepakt door De Telegraaf.

Binnen elk bedrijf bevindt zich nieuws. Het is alleen de truc dat ook te zien en op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Meestal lukt dat in een uurtje kletsen over het bedrijf, de werkzaamheden en de gebeurtenissen. Door het stellen van de juiste vragen, probeer ik jullie nieuws te ontdekken.

Wil je weten waar jouw nieuws ligt en dat naar buiten brengen zodat redacties er ook iets mee doen? Klik dan op onderstaande contactknop.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.